Pravidlá riešenia medzinárodných daňových sporov - Pastierik, Vladimír
NR SR schválila zákon č.11/2019 Z.z. o pravidlách riešenia sporov týkajúcich sa zdanenia s účinnosťou od 1. júla 2019. Ďalej sú uvedené témy novely. V praxi je potrebné používať úplné znenie zákona.