Belt and Road Initiative - New Challenges in Project Financing - Jančíková, Eva, 1960-
Postoj EÚ a jej členských štátov k BRI, ako sú zmeny vo finančnom systéme Číny v posledných niekoľkých desaťročiach. Analýza úlohy rozvojových finančných inštitúcií: mnohostranné rozvojové finančné inštitúcie, čínske policajné banky a špeciálne investičné fondy; investičné príležitosti v rámci tried aktív a sektorov a potenciálny vplyv internacionalizácie.