Obchod v čase korony - Kapitánová, Tatiana
Koronakríza výrazne ovplyvnila nákupné spotrebiteľské správanie. Zákazníci nakupovali iné produkty, v iných množstvách a inými kanálmi. Koronakríza znamenala veľký skok pre internetový predaj potravín. Nikto zatiaľ nevie predikovať, kedy sa situácia vráti do normálu. Medziročný vývoj tržieb v maloobchode.