Seniori - zákazník budúcnosti - Slivka, Martin
Starnutie populácie ako globálny fenomén. Vplyv veku na nákupné rozhodovanie. Dôležitosť zmeny myslenia a marketingovej komunikácie. Delenie segmentov seniorov. Index starnutia. Dôveryhodné vystupovanie, priama a jasná komunikácia a hodnotová komunikácia - dôležité piliere komunikácie so seniormi. Čo prinesie silnejúci trend strieborného turizmu.