Hotelová etiketa - Pupišová, Iveta
Hotel je synonymom noblesy a luxusu, preto je potrebné na spoločenskej etikete zapracovať. Je na manažérovi, aby rozpracoval a sledoval dodržiavanie etikety na jednotlivých oddeleniach. Prvým kontaktom s klientom je e-mailová komunikácia. Dôležitá je štylizácia, oslovenie menom a správny pravopis. Neexistuje druhoradý hosť - hosť zo zľavového portálu je tak isto dôležitý, ako plne platiaci.