Dominujú značkové nápoje - Kapitánová, Tatiana
V segmente nealkoholických nápojov rastie dopyt po prémiových produktoch. Najväčšiu časť nákupov tvoria minerálne vody. Zákazníci si čoraz častejšie žiadajú zdravé produkty bez pridaných sladidiel a s novými príchuťami. Na rozdiel od iného sortimentu pri nealkoholických nápojoch nejdú spotrebitelia primárne po cene, ale skôr po značke.