Budúcnosť je v ležiakoch - Kapitánová, Tatiana
Predaje piva či radlerov v maloobchode v porovnaní s predchádzajúcim rokom narástli. V čase koronakrízy výrobcovia prežívali ťažké obdobie kvôli zatvoreniu reštaurácií a barov. Trh musí na na aktuálnu situáciu reagovať. Dáta ukazujú, že v poslednom čase sa stávajú trendom prémiové pivá a ležiaky.