Na aké korona príspevky má zamestnávateľ nárok? - Matlovičová, Iveta
Vláda SR schválila formy podpory zamestnávateľov na udržanie zamestnanosti v čase vyhlásenej mimoriadnej situácie, núdzového stavu alebo výnimočného stavu na základe zákona č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti. Jednou z foriem podpory sú aj príspevky na udržanie pracovných miest a na zmiernenie ekonomických dopadov v dôsledku šírenia choroby COVID-19. Opatrenia a podmienky na poskytovanie príspevkov. Obdobie na uplatnenie finančného príspevku. Žiadateľ o korona príspevok a princíp príspevku.