Demotivation of Medical Staff in the Selected Health Facility in Slovakia - Szabo, Stanislav, 1970-
Predstavenie výskumu a zavedenie niektorých opatrení, ktoré by mohli prispieť k zlepšeniu motivačného systému zdravotníckych pracovníkov na Slovensku.