Investiční horizont aneb investování a pečení - Škriniar, Pavel, 1979-
Podielové fondy - široko diverzifikované investičné nástroje, ktoré minimalizujú následky krachu emitenta cenného papiera. Index S&P 500 - najčastejšie používaný benchmark pre hodnotenie úspešnosti investície do amerických akcií - z dlhodobého pohľadu úspešný. Akciové investície ako vhodná voľba, z dlhodobého pohľadu výnosnejšie ako dlhopisy. Investičný horizont a jeho optimálna dĺžka.