The Neoliberal Roots of Chilean Protest - Jančovič, Peter, 1995-
Poskytnutie prehľadu o neoliberálnom ekonomickom modeli implementovanom Pinochetom ako dôsledok neoliberálnych reforiem na súčasnú sociálno-ekonomickú realitu v Čile. Identifikácia dôvodov, ktoré viedli k súčasným občianskym protestom a zistenie ich historických súvislostí.