Dovolené spôsoby použitia sily či hrozby silou v podmienkach súčasného medzinárodného práva - Bačová, Laura
Dovolené spôsoby použitia sily či hrozby silou v medzinárodných vzťahoch. Právo národov na sebaurčenie. Humanitárna intervencia. Zodpovednosť za ochranu. Koncept R2P.