Slovak Legal Science before 1918 - Vozár, Jozef
Opis prác významných slovenských právnikov pri zakladaní slovenskej právnej vedy pred rokom 1918. Pozícia právnikov v Rakúsko-Uhorsku. Analýza najdôležitejších právnych publikácií a článkov v slovenskom jazyku pred rokom 1918.