Výkon práce zamestnanca v sťažených podmienkach - Jaško, Jozef
Opatrenia na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19. NR SR prijala dňa 25. marca 2020 novelu zákonníka práce. Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v čase epidémie. Uzavretie prevádzky a neprítomnosť zamestnanca v práci. Odmeňovanie zamestnancov za výkon práce v sťažených podmienkach. Vyhlásenie núdzového stavu a práva a povinnosti vyplyvajúce z tohto stavu.