Nová realita slovenských hotelov - Horváthová, Jarmila
Na základe opatrení vlády SR vydaných v marci proti šíreniu koronavírusu Covid-19 museli na niekoľko týždňov zatvoriť aj ubytovacie a stravovacie zariadenia. Postupné uvoľňovanie opatrení v máji a otváranie reštaurácií aj zariadení pre krátkodobé ubytovanie. Prísne hygienické nariadenia pre hotely a reštauračné zariadenia. Opatrenia v záujme zabezpečenia kvality ovzdušia. Ako prebiehal pobyt hosťa v hoteli po jeho otvorení. Štátna pomoc z programu Prvá pomoc firmám, zamestnancom a SZČO. Nespokojnosť prevádzkovateľov so zle nastavenými podmienkami. Čo očakávajú hotelieri.