Aby vám hosť aj zamestnanec dôverovali - Pupišová, Iveta
Zastavenie cestovného ruchu počas šírenia koronavírusu. Dôležítosť krízového prevádzkového poriadku. Adaptácia na novú situáciu. Práca manažéra s personálom. Ako fungovali niektoré prevádzky cestovného ruchu.