Alternatívne zdroje financovania - Andrišin, Peter
Delenie finančných zdrojov z hľadiska ich pôsobenia v podniku. Alternatívne formy financovania. Crowdfunding ako jedna z foriem alternatívneho financovania aj ako efektívny marketingový nástroj. Ďalšie alternatívne formy financovania podniku: dotácie, granty, investičné fondy, operačné programy. Menej využívané: cashpooling, sekuritizácia, tolling. Cudzie zdroje - business angels, venture kapitál, private equity, franchising.