Snaha NBS o stabilizáciu zadlženosti obyvateľstva - Medzihorský, Juraj
Rastúci trend úverovania domácností na Slovensku. Opatrenia NBS, ktorých cieľom je zmierniť z toho vyplývajúce riziká tak na strane klientov ako aj na strane veriteľov. Oblasti, na ktoré sa NBS zamerala. Novinky platné od januára 2020. Dôvody a dopady opatrení. Objemy pohľadávok bánk z úverov obyvateľstvu SR a ich medziročný rast (2010-2019). Priemerné úrokové sadzby na trhu v SR (2009-2019). Priemerná cena na realitnom trhu v SR (v eurách za meter štvorcový).