Criminal Law for the Czechoslovak Republic - Jablonický, Tomáš
Reformy trestného práva v Československu po roku 1918. Dualizmus systému trestného práva v ČSR. Komisia pre reformu československého trestného zákonníka. Vývoj návrhov všeobecnej časti trestného zákona o trestných činoch. Trest odňatia slobody. Trest smrti.