[Deutsch in der Sozialarbeit] - Kucharová, Jana, 1981-
Recenzia na učebnicu nemeckého jazyka. Texty rozdelené do 10 tematických celkov. Učebné texty určené pre učiacich sa, ktorí na vysokú školu prichádzajú s dobre zvládnutými jazykovými zručnosťami.