Zmeny zákona o dani z príjmov na základe noviel s účinnosťou postupne od roku 2020 (3. časť) - Horniaček, Peter
Autori sa v článku venujú zmenám v zákone č.595/2003 Z.z. o dani z príjmov v z.n.p. a prinášajú pokračovanie.