Možnosti využitia metódy pojmového mapovania - Kucharová, Jana, 1981-
Vzužitie metódy pojmového mapovania v pedagogickej praxi. Pohľady vybraných autorov. Využitie metódy pojmového mapovania v bežnom živote (plánovanie, nákup, riadenie). Využitie metódy pojmového mapovania vo výučbe cudzích jazykov.