SME - zdánlivě nenáročná klientela, která potřebuje řešit problémy rychle a efektivně - Sobková, Martina
Ako sa zmenili priority SME v rámci využívania digitálneho bankovníctva v súvislosti s pandémiou. Komunikácia bánk s podnikateľmi v súčasnosti. Investície do SME z pohľadu Trasku.