Covid úvěry pro malé a střední podniky a hrozba zombie efektu - Klesla, Arnošt
Finančná podpora pre podnikateľské subjekty poškodené ekonomickými následkami protiepidemického opatrenia. Otázka finančného efektu v období ekonomického reštartu v nasledujúcom období. Tri skupiny s významnými makro- i mikroekonomickými následkami. Hrozba zombie efektu. Kľúčové faktory majúce vplyv na zlepšenie kvality a úrovne finančného riadenia MSP.