ČNB v roce 2019: nová pravidla, která padla kvůli Covidu
Výročná správa ČNB za rok 2019. Prognózy a ich následné zhodnotenie. Finančná stabilita a bezpečné fungovanie finančného systému. Dohľad nad finančným trhom. Zmeny na finančnom trhu. Peňažný obeh a platobný styk. Operácie na finančnom trhu.