Regionální diferenciace plodnosti podle typologie venkova - Hašek, Oldřich
Typológia vidieckych regiónov podľa triedenia 2010 v Českej republike. Definícia vidieckych regiónov podľa triedenia 2010. Typológia regiónov podľa triedenia 2019. Výsledky deskriptívnej štatistiky úhrnnej plodnosti pre triedenie 2010 v období rokov 2011-2017. Výsledky deskriptívnej štatistiky úhrnnej plodnosti pre triedenie 2019 (2011-2017).