FinTech na Slovensku v roku 2020 má budúcnosť - Papan, Peter
Rozvoj FinTechu na Slovensku sa doposiaľ vyvíjal pomaly. Problémom je aj bola smernica PSD2. Ďalšou aktuálnou otázkou je pomalé zavádzanie blockchainu. Rozvoj technológii ohrozuje aj pandémia.