Innovation Performance in the Context of Foreign Direct Investment Flows - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Analyzovanie vzťahu medzi inovačnou výkonnosťou a tokmi prílevom zahraničných investícií, ako aj ďalšími premennými v podmienkach výrobných priemyselných odvetví na Slovensku v období rokov 2010 - 2017. Podiel spracovateľského priemyslu na HDP Slovenskej republiky v priemere asi 20%, a v tomto priemysle zamestnaných v priemere asi 24% pracujúcich v slovenskej ekonomike. obdobie. Spracovateľský priemysel ako dôležitá súčasť slovenskej ekonomiky.