Region, věk a dostupnost zdravotních služeb: případ všeobecného lékařství v Česku - Maláková, Kateřina
Dostupná zdravotná starostlivosť - jeden zo základných cieľov zdravotnej politiky v ČR. Počet a veková štruktúra poskytovateľov zdravotníckych služieb VPL v ČR a obyvateľov ČR k 31.12.2015. Regionálne rozdiely vo vekovej štruktúre lekárov VPL aj obyvateľstva. Podiel kapacity lekárov vo veku 60 a viac rokov na celkovej kapacite (spádové regióny, 31.12.2015). Ukazovatele dostupnosti zdravotníckych služieb, štruktúry lekárov VPL a obyvateľstva podľa typu spádového regiónu.