Daňové licencie a finančné zdravie podniku - politika alebo ekonomika? - Úradníček, Vladimír
Vplyv zavedenia daňovej licencie na podnikateľké prostredie na Slovensku. Behaviorálny aspekt daňových licencií. Skúmanie či zrušenie daňových licencií od roku 2018 je z ekonomického hľadiska prínosné.