Vnímanie ekologických inovácií na Slovensku - Loučanová, Erika
Systém environmentálneho manažmentu založený na troch pilieroch. Inovačné aktivity ako základný predpoklad úspechu podnikateľskej jednotky pre trvalo udržateľný rozvoj podnikania. Ekologické inovácie. Skúmanie vnímania ekologických inovácií na Slovensku prostredníctvom Kano modelu. Matica typológie ekologických inovácií na Slovensku.