Sdílená ekonomika - Šafrová, Dominika
Charakteristika zdieľanej ekonomiky. Prístup k zdrojom a aktívam namiesto ich vlastníctva. Faktory vzniku zdieľanej ekonomiky - rastúca populácia, chudoba a informačné technológie. Formy zdieľanej ekonomiky. Duševné vlastníctvo, ubytovanie, doprava, crowdfunding. Zdieľaná ekonomika v mestách.