15/DZPaÚ/2020/I
Dňa 4.apríla 2020 bol v Zbierke zákonov vyhlásený zákon č.67/2020 Z.z. o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti v súvislosti so šírením choroby COVID-19. Účinnosť nadobudol dňom vyhlásenia tzn. dňa 4.apríla 2020 (§39 zákona). Predmetom zákona č.67/2020 Z.z. sú opatrenia prijaté vo všetkých oblastiach, ktoré upravuje MF SR a ktorých cieľom je zmiernenie negatívnych následkov pandémie COVID-19.