Policies Necessary for the Development of Comprehensive Research Assesment Systems at Academic Institutions in Indonesia - Čaplánová, Anetta, 1967-
Úvod do systémov hodnotenia výskumu v Indonézii. Rozvoj indonézskeho vysokoškolského vzdelávania z historického hľadiska. Postupy na zvýšenie výkonnosti výskumu v Indonézii: skúsenosti a príležitosti. Existujúce výzvy v indonézskej oblasti vysokoškolského vzdelávania.