Chlieb sa vracia ku koreňom - Ondrušová, Miroslava
Zvýšený dopyt po pekárenských výrobkoch v čase koronavírusu. Múka a pečivo ako najžiadanejšie položky. Výzva na bezpečný nákup. Spotreba domácností. Záujem o remeselne spracované pečivo.