Faktory ovplyvňujúce ochotu jednotlivcov dobrovoľne prispievať na verejnoprospešné služby - Meričková Mikušová, Beáta
Faktory ochoty dobrovoľného prispievania na verejnoprospešné služby, statky kolektívnej spotreby. Zistené faktory ako náklonnosť, sympatie, súcit, záväzky voči spoločnosti, daňová politika a ďalšie.