Assessment of the Impact of Research: Challenges and Perspectives - Čaplánová, Anetta, 1967-
Nástroje na meranie vplyvu výskumu. Použitie bibliometrických metód na hodnotenie výsledkov výskumu v oblasti spoločenských a humanitných vied.