Assesment of Research at the National Level in Slovakia - Čaplánová, Anetta, 1967-
Prípadová štúdia o hodnotení univerzitného výskumu na Slovensku. Posudzovanie výskumu vnútroštátnym akreditačným orgánom. Prideľovanie verejných zdrojov univerzitám na základe výsledkov výskumu.