Impulz sa dá aktivovať - Ondrušová, Miroslava
Spotrebitelia a impulzívny tovar - najčastejšie dôvody. Typ sortimentu v oblasti pokladničnej zóny. Vplyv zdravšieho životného štýlu. Podpora predaja ako kľúčový faktor.