Lepší život sliepky niečo stojí - Kapitánová, Tatiana
Medzinárodní obchodníci stratili záujem o klietkový chov sliepok. Niektoré reťazce začali podporovať lepšie životné podmienky pre zvieratá. Slovenskí hydinári nevidia dôvod pre stopku klietkovému chovu. Otázka stanovenia cien.