Platobné terminály sú štandard s pridanou hodnotou - Ondrušová, Miroslava
Trend bezhotovostných a bezkontaktných platieb. Zákazní reagujú rýchlo a platia prostredníctvom nových technológií. Výhody platobných terminálov.