Zážitok až na prvom mieste - Kapitánová, Tatiana
Predstavenie hlavných trendov v retaile: udržateľnosť (zelený obchod), znovuobjavenie retailu a jeho poslania (úprimný obchod) a bezchybné moderné technológie (digitálny obchod).