Opatrenia MF SR č.MF/23377/2014-74, individuálna účtovná závierka pre veľké účtovné jednotky - komentár - Adamíková, Monika
Ministerstvo financií SR podľa §4 ods. 2 zákona č.431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov ustanovuje: §1 Základné ustanovenia. Týmto opatrením sa ustanovujú podrobnosti o usporiadaní, označovaní a obsahovom vymedzení položiek individuálnej účtovnej závierky a rozsahu údajov určených z individuálnej účtovnej závierky na zverejnenie pre veľké účtovné jednotky, pre subjekty verejného záujmu a pre štátny podnik.