Hodnotenie vplyvu podpory zamestnanosti z fondov Európskej únie vo vybranom samosprávnom kraji - Mertinková, Alexandra
Vplyv podpory zamestnanosti zo štrukturálnych fondov EÚ vybranou metódou za programové obdobie vo vybranom samosprávnom kraji. Výpočet efektu na základe miest a obcí, patriacich medzi prijímateľov podpory na území Banskobystrického samosprávneho kraja. Použitá metóda substitučného efektu za programové obdobie 2007-2013.