Opatrenia MF SR č.MF/23378/2014-74, individuálna účtovná závierka pre malé účtovné jednotky - komentár - Adamíková, Monika
Ministerstvo financií SR podľa §4 ods.2 zákona č.431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov ustanovuje: §1 Základné ustanovenia. Týmto opatrením sa ustanovujú podrobnosti o usporiadaní, označovaní a obsahovom vymedzení položiek individuálnej účtovnej závierky a rozsahu údajov určených z individuálnej účtovnej závierky na zverejnenie pre malé účtovné jednotky. Toto opatrenie sa vzťahuje aj na účtovnú jednotku podľa §1 ods.1 písm. a) druhého bodu zákona.