Inovácie v bankovom sektore - Krištofík, Peter
Inovačné trendy v súčasnom bankovníctve s aplikáciou inovácií vo vybraných bankových inštitúciách. Personalizácia, otvorené bankovníctvo, použitie umelej inteligencie, digitálne kanály či mobilné platby. Inovácie ako smartfonizácia, koncept digitálnej banky či robotická automatizácia.