Regional Labour Flows between Manufacturing and Business Services: Reciprocal Integration and Uneven Geography - Henning, Martin
Analýza vzorca regionálnej pracovnej mobility medzi obchodnými a výrobnými službami švédskych pracovníkov. Zistenia, týkajúce sa výrobno-obchodných prepojení služieb, integrácie a regionálnej zmeny. Charakteristika osôb meniacich oblasť pôsobenia.