Daňová tvorivosť II. - Východiská a príprava na daňovú optimalizáciu - Burák, Emil
Celoročný seriál o daňovej tvorivosti a jeho druhá časť, ktorá je venovaná mentálnej príprave na daňovú optimalizáciu. Optimalizácia je vždy proces zameraný na zdokonalenie, vylepšie a skvalitnenie produktu. V prípade daňového produktu, táto záleží od toho, či ju realizuje správca dane (štát, obec, mesto), ktorého cieľom je čo najviac daní vybrať alebo daňový subjekt (občan, podnikateľ, firma, podnik, organizácia), ktorého záujem je logicky opačný, čo najmenej daní zaplatiť.