Which Families Move Out from Metropolitan Areas? Counterurban Migration and Professions in Sweden - Sandow, Erika
Identifikácia základných čŕt rodín s malými deťmi, ktoré sa počas obdobia rokov 2003 - 2013 vo Švédsku vysťahovali z metropolitných oblastí do stredne veľkých alebo malých miest. Zachytenie rozdielov s rodinami, ktoré v danej oblasti žiť ostali.