Regime Switching Modeling of Unemployment Rate in Eastern Europe - Lukianenko, Iryna
Dynamika miery nezamestnanosti v Poľsku, Maďarsku, na Slovensku, v Lotyšsku, Litve, Estónsku, Bulharsku, Rumunsku a na Ukrajine počas tohto obdobia 2000 - 2017. Dva režimy správania v nezamestnanosti, ktoré boli spojené s vysokou a nízkou úrovňou nezamestnanosti a pravdepodobnosť prechodu pri zmene režimu a priemerné očakávané doby trvania v každom režime.